Salutare,
Am o intrebare la care nu am gasit inca raspuns: Inainte de spalare cu 2BM, nu este de ajuns sa faci o prespalare doar cu jetul sub presiune, fara solutii? Nu curata toata mizeria de pe masina?
Multumesc,
Andi
Salutare,
Am o intrebare la care nu am gasit inca raspuns: Inainte de spalare cu 2BM, nu este de ajuns sa faci o prespalare doar cu jetul sub presiune, fara solutii? Nu curata toata mizeria de pe masina?
Multumesc,
Andi
Nu, nu este suficient.
Nici cu solutie nu e suficient, de aceea folosesti si 2BM![]()
apa este cel mai bun lubrefiant din lume ....nimic nu se poate realiza fara apa...dar uneori trebuie ajutata
Apa este un "lubrefiant" foarte prost, de fapt, avand o vascozitate prea scazuta si un caracter polar.
Andi, poti sa faci o "prespalare" doar cu un jet de apa la presiune inalta pentru a inlatura murdaria grosiera, insa aceasta nu cred ca inlatura indeajuns murdaria si poti zgaria caroseria in timp ce speli masina in varianta 2BM. De aceea este recomandat sa folosesti un detergent activ pentru prespalare sau spalarea caroseriei.
Ca sa observi eficienta detergentului activ si contrastul intre zona prespalata doar cu apa si zona prespalata cu detergent si apa, iti recomand sa faci o dilutie corespunzatoare a unui detergent activ intr-un pahar si sa-l torni de sus sa se prelinga pe lateralul caroseriei, iar dupa un minut sa faci prespalarea cu jetul de apa pe intreaga suprafata. Vei observa ca zona pe unde s-a scurs detergentul activ, este mult mai curata decat zona unde a fost prespalat doar cu jetul de apa.
Pro-X reprezinta o gama de peste 65 produse pentru cosmetica si intretinere auto, FABRICATE IN ROMANIA
Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru www.pro-x.ro sau pe Facebook: Pro-X Cosmetica si Intretinere Auto
andydany (16 aprilie 2018), axell (15 aprilie 2018), Cris Detailing (16 aprilie 2018)