cu cat e mai mare discul ce "freaca" lacul cu atat e mai mare rezistenta la rotatie pe motor.
de aceea fiecare masina are trecut in specificatii diametrul maxim de disc ce-l poate invarti.
cu cat e mai mare discul ce "freaca" lacul cu atat e mai mare rezistenta la rotatie pe motor.
de aceea fiecare masina are trecut in specificatii diametrul maxim de disc ce-l poate invarti.
Multumesc pentru info. Am cumpărat Makita și m-am procopsit de la firma și cu rotativa de la Flex PE 14-2 150.
Am lucrat numai cu rotorbitala de la Festool. Dar cred ca o sa ma descurc și cu carul armat de la Makita care (īmi place mai mult decāt Flex), nu știu de ce?
Sărbători Fericite!
Nu mai e makita ce a fost....sanatate multa.....fabricate prin Ungaria ....bla bla
Multi ani am folosit numai scule Makita . Destul de slabute la calitate si sa nu sperati ceva daca ajungeti la garantie . Totul e socotit consumabil...deci nu intra in garantie si de fiecare data consumatorul e vinovat de "folosire improprie" . Ultima data am fost in garantie cu un flex de vreo 350 de lei , nu prea mult folosit , in garantie la care a CAZUT butonul de fixare al discului (la inlocuire) . Mi s-a spus ca trebuie schimbat si rulmentul si....altele si ma costa 260 de lei .
Am renuntat si de atunci merg pe Bosch albastru iar pentru detailing merg pe FLEX VRG .