-
22 octombrie 2016, 20:52
Update legat de durabilitate: pe ambele masini mi-a rezistat aprox 2 luni, deci cred ca asta e maximul pe care il poate duce
-
The Following 2 Users Say Thank You to aRa For This Useful Post:
adi_narcis (24 octombrie 2016), Stelian99 (25 octombrie 2016)
-
03 ianuarie 2019, 08:33
-
-
03 ianuarie 2019, 11:43
Salut,eu aplic si multe ceramice cu aplicatorul umezit sau pulverizez apa pe suprafata dupa care aplic ceramica,stergerea si finisul de invidiat si usor.
-
-
03 ianuarie 2019, 13:21
Ceramice adevarate, gen Cquartz, Gyeon, sau pseudo-ceramice, get WetCoat, Hydro2?
Modesta am vazut ca se aplica cu aplicator umed, Kisho se sterge cu laveta umeda... Sunt curios daca sunt diferente in durabilitate daca aplici in felul asta un coating la care nu este specificat sa faci asta. Spre exemplu, daca aplici Cquartz cu aplicator umed.
-
-
03 ianuarie 2019, 14:13
La cquart nu e nevoie,am aplicat doar sa vad daca exista diferenta si nu am observat diferente de durabilite doar o hidrofobie mai buna si un finish mai umed.Metoda e bun pentru cei fara experienta in aplicarea ceramicelor sau daca nu ai conditii de aplicare buna umiditate ,temperatura,timp,nu exista sansa sa iti ramina urme ,hazle si alte impuritati.E doar parere personala ,incercati si dupa imi spuneti raspunsul cum e mai simplu si mai usor. ,stiu ca multi producatori nu recomanda din motive ca nu ar mai fi acreditate centre de detailing ,dar noi suntem o comunitate unde ne perfectionam.
Last edited by Cris Detailing; 03 ianuarie 2019 at 14:17.
-
The Following User Says Thank You to Cris Detailing For This Useful Post:
-
04 ianuarie 2019, 21:50
Membru incepator
La Modesta doar bc04 se aplica umed si e naspa aplicarea, mie cel putin nu-mi place, plus consum ridicat de lavete la o singura masina (arunci 7-8 lavete groase care efectiv se umplu de cioburi de sticla), restul se aplica uscat. La cquk30 am aplicat umed un singur element, de proba si am observat timpul mult mai lung de uscare/intarire a lavetei aplicatoare, diferenta de gloss nu, durabilitate sta bine.
-
The Following User Says Thank You to Al1n For This Useful Post:
Reguli de Postare
- Nu poti creea thread-uri noi.
- Nu poti sa raspunzi
- Nu poti sa adaugi atasamente
- Nu poti sa iti modifici posturile
-
Forum Rules