-
Symbol 1.4, 8V, Bleu Encre
Asta este masinuta mea, un Renault Symbol fabricat in anul 2004 de care sunt foarte multumit. Am parcurs aproximativ 55.000 km si inca nu am schimbat piese care tin de directie. O sa-i fac un control de rampa cat de curand, asa procedez mereu cand plec si cand ma intorc din concediu ca sa pot dormi linistit. Mari modificari nu are, nu am arcuri sport, motorul nu are cip, este o masina batraneasca si asa as vrea sa ramana. 
Masina are destule defecte pe care va trebui sa le remediez in viitorul apropiat. Am vazut cum se face o spalare ca la carte, cum se degreseaza/decontamineaza o vopsea, cum se da o ceara, dar la mai mult nu m-as baga.

Fan Renault pana in anul 2050 si fan Samsung pana in anul 2076
-
The Following 3 Users Say Thank You to detailer_maniac For This Useful Post:
detailien (08 august 2012), di dario (14 iunie 2016), Maco (08 august 2012)
-
-
-
Sa-ti traiasca masinuta. 
Sunt defecte pe care usor usor ti le poti remedia singur. Rabdare si timp ai nevoie pentru a experimenta.
-
-
-
-
Treci pe la mine cand ai timp sa ne uitam la lovitura aia si i facem si o constatare pe partea de directie/articulatie (constatarea nu te costa nimic,te costa doar manopara in cazul in care vrei sa schimbi ceva)
Apropos distributia ai facut-o ?
-
-
Timp imi gasesc, dar problema e ca tocmai m-am intors din concediu si trebuie intai sa ma echilibrez cu banutii.
Acea lovitura de pe stalpul din spate a fost facuta intentionat, nu exista zgarieturi in acel loc, banuiesc ca cineva a dat cu pumnul sau cu piciorul. Nu parchez pe locuri platite, nu las masina in locuri stramte sau pe trotuare, prefer sa caut un loc de parcare sigure si uite ca tot am ghinion.
Distributia e schimbata, nu-mi fac probleme cu ea.
Fan Renault pana in anul 2050 si fan Samsung pana in anul 2076
-
The Following User Says Thank You to detailer_maniac For This Useful Post:
-
10 septembrie 2012, 11:43
-
The Following 7 Users Say Thank You to detailer_maniac For This Useful Post:
CosminSM (10 septembrie 2012), DAREM (10 septembrie 2012), detailien (10 septembrie 2012), elecktro (21 octombrie 2012), ionutz_cjv5 (10 septembrie 2012), kryss782001 (11 septembrie 2012), TheSaint (10 septembrie 2012)
-
10 septembrie 2012, 11:52
Ai niste reflexii foarte frumoase la final.
-
The Following User Says Thank You to OvidiuH For This Useful Post:
detailer_maniac (10 septembrie 2012)
-
10 septembrie 2012, 12:05
Si mie imi place ce a iesit si sunt convins ca si tu vezi acum masina cu alti ochi.
A schimbat cu ceva Dodo blue velvet aspectul? L-ai aplicat peste SRP?
Imi pare rau ca nu au ajuns manusile, te miscai mai bine cu celelalte.
Felicitari + rep!
-
The Following User Says Thank You to ionutz_cjv5 For This Useful Post:
-
10 septembrie 2012, 12:07
Eu nu știu ce să zic de grătarul ală... ridică funingine pe mașină... riscant
Rezultatul este super. Felicitări și putere de muncă pe viitor!
-
The Following User Says Thank You to cristian1978 For This Useful Post:
Reguli de Postare
- Nu poti creea thread-uri noi.
- Nu poti sa raspunzi
- Nu poti sa adaugi atasamente
- Nu poti sa iti modifici posturile
-
Forum Rules