Dupa cum spune titlul vreau sa dezbatem putin aceasta problema...Neavand unul in fata pentru a-l testa m-am uitat pe youtube la un Karcher 4001 Se spray-extractie pentru curatarea interioarelor auto si nu numai...Ce am observat la el este ca nu pulverizeaza continuu si chiar daca ar pulveriza nu stiu cat de eficient ar fi deoarece solutia dupa parerea mea nici nu are timp sa-si faca efectul de a scoate pata.Stiti cum e si daca te speli pe maini trebuie sa freci putin pentru a scoate murdaria....
In schimb aspiratorul umed uscat face acelasi lucru doar ca el nu pulverizeaza insa cu ajutorul unui pulverizator manual se poate da in locurile in care se doreste a se curata iar cel mai important dupa parerea mea este ca putem lasa putin ca solutia sa-si faca efectul si o putem aspira dupa aceea
Pretul unui Karcher cu injectie extractie de 1400W incepe cam de la suma de 187 de euro fara TVA asta insemnand cam 1000 de lei cu tot cu TVA pe cand un aspirator umed uscat karcher tot de 1400W incepe de la 67.40 euro fara tva ,deci 360 de lei cu tot cu tva.
Merita oare diferenta de bani?Credeti ca este vreo diferenta intre cele doua la produsul final?
Sa dezbatem putin...
Eu zic ca nu merita cumparat unul cu injectie extractie insa nici nu am lucrat cu asa ceva urmand sa astept parerea profesionistilor
In link-ul de aici vedeti cum lucreaza acest aparat cu injectie extractie