MP de pe vwforum , de exemplu. de fapt, cred ca pe toate forumurile este cum zic eu, mai putin aici.
o parte de aici activeaza si acolo .
MP de pe vwforum , de exemplu. de fapt, cred ca pe toate forumurile este cum zic eu, mai putin aici.
o parte de aici activeaza si acolo .
Last edited by Muale; 02 martie 2016 at 08:58.
Eu am aceeasi problema ca Ara si Muale si cand intru de pe tapatalk si sunt pe 4g sau 3g. Pot vedea doua topicuri si al treilea pauza. Vorbeste cu ei pentru ca nu este normal acest sistem de firewall. Trebuie sa stie sa faca diferenta intre flooding si navigare normala, mai ales ca majoritatea ip-urilor de pe care este accesat forumul sunt din RO!
Trimis de pe iPhone folosind Tapatalk...
Daca acceptati o parere critica a unui nou venit: nu-mi place platforma asta de forum si pace.
Paginile sunt prea incarcate cu butoane/informatii inutile ("Blog this post", "add to this users' reputation" de ex).
Prea multe , muuuult prea multe poze care nu se afiseaza (trist pentru un forum de detailing, unde pozele sunt baza); sau se afiseaza in dublu cu "imagini micite". Folosesc Google Chrome.
Ca si platforma, mi-a placut mult cea de aici http://www.alfaclub.ro/forum/index.php
Redimensioneaza automat pozele, se incarca rapid si pot fi integrate simplu in textul mesajului, se afiseaza fara gres, per total, mai simplu si mai fiabil.
Sper sa nu se supere nimeni, dar e pacat de munca si timpul celor care fac lucrari la masini si posteaza.
Alfa Romeo Giulietta 2014 1.4 MultiAir 170cp Pack Sport+Brembo
Fiat Panda 2008 1.1 54cp
Ford Ka 2010 1.2 69cp
ionutz_cjv5 (27 august 2016)